Terreindetectie (draadloos)

 

"ik zou graag een melding krijgen als er iemand mijn terrein op komt, kan dat?"

Dat is een veel gestelde vraag door ondernemers, deze willen graag direct weten wanneer iemand het terrein opkomt, zeker als je meerdere terreinen hebt en niet altijd aanwezig bent.

Met beveiligingscamera's kunt u achteraf de beelden bekijken, het alarmsysteem gaat natuurlijk pas af wanneer iemand inbreekt maar met terreinbeveiliging krijgt u direct al een melding wanneer er iemand door de stralen van de (draadloze) poorten van uw terrein gaat. Na de melding kunt dan direct meekijken via uw beveiligingscamera's en beoordelen of er actie nodig is vanaf uw kant.

De nieuwste draadloze buiten detectoren zijn eenvoudig te plaatsen doordat er geen kabels meer nodig zijn. De infrarood palen maken gebruik van batterijen die tot 10 jaar mee kunnen gaan. De buitendetector's hebben het IP65 keurmerk en kunnen dus tegen regen, mist en overige weersomstandigheden.

De zenders en ontvangers kunnen flexibel rondom uw pand op het terrein geplaatst worden voor een complete beveiliging van uw terrein. Tevens hebben de detectoren een zeer lage foutmarge met betrekking tot insecten, vogels en dieren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, flexibel & betaalbaar buitendetectie systeem neem dan contact met ons op!
Weet wanneer er iemand op je terrein komt!

Hoe sneller je weet dat er een potentiële inbreker of gewoon ongewenst persoon op uw terrein is, hoe lager de kans dat deze zijn slag zal weten te slaan.
Met terreinbeveiliging krijgt u direct een melding op uw telefoon of tablet wanneer iemand door de detectie beweegt.

U kunt direct zelf via de app deze melding controleren met uw camerabeveiliging's systeem.
Ideaal voor grote bedrijventerreinen maar ook gewoon voor uw erf wanneer u regelmatig achter uw huis of op het weiland aan het werk bent.

Doordat er ook draadloze detectoren zijn kan het systeem snel en zonder veel installatie werk aangelegd worden. Wat zorgt voor een goede prijs voor iedereen! 
Onderhoudsvriendelijk

Zelfs ongedierte zoals insecten en spinnen zijn geen probleem, robuustheid is 1 van de kenmerken van ons beveiligingssysteem.


Weer of geen weer

Het detectie systeem is weerbestendig en heeft geen last van regen, mist of ijs en zal onder alle omstandigheden perfect blijven functioneren!


Flexibel

Terreinbeveiliging kan flexibel rondom uw bedrijf worden geplaatst of alleen op de toegangspunten van uw bedrijf of woonerf.